Γρανίτα παγωτό πεπόνι






Πιο απλό δεν γίνεται ... Γρανίτα παγωτό πεπόνι για μικρούς και μεγάλους

Υλικά:
1 πεπόνι
3-4 κουταλιές μέλι ή ζαχαρούχο γάλα (προαιρετικό) 

Γαρνίρισμα της αρεσκείας μας .

Καθορίζουμε ένα πεπόνι, το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε μπολ και στην κατάψυξη,  για να παγώσει 5-6 ώρες τουλάχιστον ... 
Αν το αφήσουμε περισσότερες ώρες η μέρες το αφήνουμε λίγο να ξεπαγώσει πριν το χτυπήσουμε. 
Βγάζουμε και χτυπάμε στο μπλέντερ με 3-4 κουταλιές μέλι ή ζαχαρούχο γάλα  για έξτρα γεύση  και έτοιμο ...

 Σερβίρουμε  αμέσως ...

καλή επιτυχία !!!!!!!!!!!!!!



Σχόλια