ομελέτα φούρνου σε πήλινο



ομελέτα σε πήλινο ... 

5 αυγά
1/2 κούπα γάλα
150 γρ. φέτα ψιλοκομμένη
1 πιπεριά πράσινη και κόκκινη
1 ντομάτα ή ντοματίνια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
Θυμάρι και όποιο άλλο μυρωδικό μας αρέσει
ή  ότι άλλο υλικό επιθυμούμε 


Σε ένα μπολ, χτυπάμε καλά τα αυγά, το γάλα,  λίγο ελαιόλαδο , αλάτι, πιπέρι την πάπρικα , θυμάρι ή όποιο άλλο μυρωδικό  θέλουμε  . 


Προσθέτουμε τη φέτα.

Λαδώνουμε το πήλινο   και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας.

Από πάνω τοποθετούμε  τις πιπεριές, που έχουμε κόψει σε κομματάκια και ντομάτες σε ροδέλες ή ντοματίνια. 

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

Προς το τέλος ρίχνουμε  τυράκι της αρεσκείας μας

Ελέγχουμε αν η ομελέτα μας έχει ψηθεί από κάτω και σερβίρουμε ζεστή.

στη φωτογραφία σερβιρισμένο με σκληρό τυρί 

 Καλή  όρεξη!


Σχόλια