Κουρκούτι με καυτερές πιπεριές

 




Φωτιές βγάζει και σε προκαλεί...... παλιό παραδοσιακό φαγητό Τσαριτσάνης

πιο καυτερό δεν έχει ....


Υλικά κατά προτίμηση 

πιπεριές καυτερές που τις ζεματίσουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια ....

σε ελαιόλαδο καίμε λίγο αλεύρι , ρίχνουμε φρέσκια ντομάτα, τις πιπεριές, σκόρδο , μαϊντανό και αλάτι
βράζουμε μέχρι να χυλώσουν

Σερβίρουμε με καρύδια αν θέλουμε
Και φυσικά με κόκκινο μπρούσκο κρασί !!!

Αν θέλουμε να το κάνουμε να καίει λιγότερο βάζουμε και γλυκιές πιπεριές μαζί

Συνταγή της Ειρήνης Μητσιμπόνα

Σχόλια