Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Κουρκούτι με καυτερές πιπεριές

 




Φωτιές βγάζει και σε προκαλεί...... παλιό παραδοσιακό φαγητό Τσαριτσάνης

πιο καυτερό δεν έχει ....


Υλικά κατά προτίμηση 

πιπεριές καυτερές που τις ζεματίσουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια ....

σε ελαιόλαδο καίμε λίγο αλεύρι , ρίχνουμε φρέσκια ντομάτα, τις πιπεριές, σκόρδο , μαϊντανό και αλάτι
βράζουμε μέχρι να χυλώσουν

Σερβίρουμε με καρύδια αν θέλουμε
Και φυσικά με κόκκινο μπρούσκο κρασί !!!

Αν θέλουμε να το κάνουμε να καίει λιγότερο βάζουμε και γλυκιές πιπεριές μαζί

Συνταγή της Ειρήνης Μητσιμπόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι συνταγές του μπλοκ είναι κυρίως παραδοσιακές . Περιμένω τα σχόλιά σας για την συνταγή.
Αν την φτιάχνετε κι εσείς, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποια υλικά χρησιμοποιείτε !!!!

Καλημέρα κόσμε!

Να μαι και εγώ εδώ να γράψω, για μέρη που αγαπώ, για νόστιμες τοπικές κι όχι μόνο συνταγές….   αλλά κι ότι άλλο προκύψει….   ...