-Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη καλά, μέχρι να αφρατέψουν.
-Συνεχίζουμε ρίχνοντας ένα ένα τα αυγά.
-Ρίχνουμε το κακάο και τις βανίλιες.
-Συνεχίζουμε το ανακάτεμα, με το αλεύρι και το μπέικιν.
-Αφού ανακατέψουμε καλά ρίχνουμε και την τριμμένη με το μαχαίρι κουβερτούρα.
- Αφήνουμε την ζύμη να σταθεί για 20 λεπτά στο ψυγείο.
-Επειδή η ζύμη κολλάει στα χέρια, με δύο κουτάλια παίρνουμε ζύμη τόσο όσο για ένα μπισκότο και βάζουμε στο ταψί. Προσέχουμε να έχουν χώρο μεταξύ τους γιατί απλώνουν.
-Ψήνουμε για 9 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Επειδή είναι μαλακά, αφήνουμε να κρυώσουν και μετά βγάζουμε από το ταψί.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι συνταγές του μπλοκ είναι κυρίως παραδοσιακές . Περιμένω τα σχόλιά σας για την συνταγή.
Αν την φτιάχνετε κι εσείς, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποια υλικά χρησιμοποιείτε !!!!